Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, говори пред медиите преди визитата на "сините" на Хебър в Пазарджик. Както обикновено, Мъри се наложи да говори и по доста въпроси, които са свързани с бъдещето съществуване на столичния гранд.

Край със сигурното титулярно място за Уелтън

Край със сигурното титулярно място за Уелтън

Сяда на пейката за гостуването на Хебър

"По принцип, където и да гостува Левски, винаги е празник, което е добре за футбола. Единственото негативно при нас е, че не сме били от дълго време. Нормално е утре футболистите да имат амбиция. Хебър е отбор, който победи Славия в София, и е сериозен атестат и играчите трябва реално да оценят ситуацията и няма лесни победи, така че очаквам пълен стадион, футболен празник и от моите футболисти да играят на максимума си. Ако това постигнем, няма да зависи нищо от Хебър. Всички са максимално мотивирани срещу нас, но е важно ние как ще се представим.

Мачът с Лудогорец беше труден, но пет дни са напълно достатъчни всички да са здрави. Ивелин е наказан и няма да играе, но ще видим дали няма да има някакви травми. Ще изчакаме до последно и ще решим. Периодът между предния и този мач е достатъчно голям.

 НАП: Левски няма споразумение за разсрочване на дълга!

НАП: Левски няма споразумение за разсрочване на дълга!

Ето какво обявиха от агенцията

Мачовете като този с Лудогорец трябва да дават представа докъде си стигнал и играчите да имат усещането за качество в тях. Мотивацията в такива мачове е доста голяма и чакам от моите играчи да стигнат до максимума в мача с Хебър. Досега в трите, само на този с Лудогорец, стигнахме като отбор до максимума на възможностите си. В другите мачове имаше и субективни причини. Очаквам да отговорим с амбиция и характер и да зарадваме хората на стадиона с победа.

Определено казах и в предните мачове, когато терените бяха неприятни и беше по-трудно да се отбележи гол, трябваше да покажем воля. После на хубав терен имахме по-тежък съперник. Срещу Пирин имахме 4-5 ситуации да реализираме. При новите футболисти трябва време за аклиматизация. Рикардиньо влезе бързо в стила на игра, но отборът трябва да създава повече, за да може нападателят да ги реализира. Той е зависим от ситуациите, които създаваме като отбор. Явно е, че нашите конкуренти си печелят мачовете, а ние губим точки. Първото, което трябва да направим, е да почнем да побеждаваме, а после да мислим за трето, четвърто или седмо място. Това са местата за евротурнирите, но сега Левски трябва да започне да печели мачовете си.

За мен е важно, че привържениците са на стадиона. Нормално е да има спорове в един клуб и трябва да се намират правилните решения за Левски. Неслучайно казах преди доста време как идвам и присъствам тук, надявам се всичко да се случи за доброто на клуба. Също така е важно, след като официално се знае сумата, която дължим на НАП, да се знае по какъв начин ще решим проблемите си. Всички тук сме платени служители и трябва да си казваме мнението, а докато работиш е важно да се казва. Най-важно е да се излезе и намери вярното решение за Левски и да защитим интересите на клуба. Надявам се всичко върви в полза на отбора. Нещата трябва да се подобрят", завърши Стоилов.

Кризата на "Герена" не се отрази на цените на "сините"

Кризата на "Герена" не се отрази на цените на "сините"

Запазват стойността си