Треньорът на Левски - Станимир Стоилов заяви, че е останал доволен от поведението и професионализма на футболистите му по време на днешната контрола със Созопол (1:1).

"Професионализма и отношението към контролата ми хареса много. Естествено нашите проблеми си ги знаем. Основно са в завършващото подаване и в завършващия удар. Изключително съм доволен, че футболистите се отнесоха сериозно към контролата и се получи много добра тренировка. Знаем си нашите проблеми, можем да ги решим с доста работа и търпение.

Пропуските основно ги отдавам на увереност и на тренировки. Ние не можем да претендираме за играчи от класата на Меси и Роналдо. Нашите трябва да ги обучаваме, така че да изглеждат на големите футболисти. Винаги нещата се получават с работа. Не можем да си позволим гръмки трансфери, а сериозна работа. Изключително съм доволен от професионализма на играчите. Поведението, което имаха на терена, ме удовлетворява.

Левски - Созопол 1:1 в контролна среща

Левски не успя да победи 11-ия във Втора лига, вратар отчая „сините“

Грандът направи 1:1 със Созопол на „Герена“

Знаете, че Здравко Димитров и Димитър Костадинов са отстранени от първия отбор заради непрофесионално отношение към работата. Имат си неща, които трябва да си изчистят в личния живот и на този етап са отстранени от отбора, така че тренират с юношите. Докато съм треньор, никога няма да правя компромиси. Даже и да останем с 5 футболисти, ще играем с юноши. Не ме вълнува, че нямаме голям брой играчи.

Мисля, че са на добро ниво юношите. Трябва им време и търпение. Трябва им сериозно обучение. Имаше играчи, които още нямат 16 години. Най-малките се стараят много. Правим усилия и то немалки да развиваме детско-юношеската школа. Пътят на Левски най-лесно може да се окаже от там. Опитваме се да създадем футболисти, които един ден да станат гръбнакът. Натискът върху тях ще е голям. Даже на контрола има достатъчен брой привърженици на стадиона. Ние сме хора, които вярваме в работата и търпението към младите. Така могат да дойдат новите футболисти. Не живея с мисълта, че утре ще ги родим. Не трябва да ги оставяме да губят главата си, където не трябва.

На този етап следя изявите на националните футболисти. Оценки ще им дават треньорите. Доволен съм, че играят и представят достойно и България, и Левски", каза Стоилов.

Фенове на Левски скочиха на ръководството: Рекет, алчност, срамота!

Фенове на Левски скочиха на ръководството: Рекет, алчност, срамота!

"Това партньорство е обречено на неуспех"