Треньорът на Левски - Станимир Стоилов заяви след победата на "сините" над Марек (2:0), че задачата пред тима е изпълнена - класиране за 1/8-финалите за Купата на България. Ето какво още каза той:

"Задачата, която имахме да минем в следващия кръг, я изпълнихме. Радвам се, че има такива традиционни и исторически клубове като Марек. За съжаление нищо не се е променило откакто не съм идвал тук. Имахме добро посрещане от домакините - желая им успех.

Левски победи Марек с 2:0

Левски се класира за 1/8-финалите на Купата на България след чиста победа над Марек

Димитър Костадинов блести с два гола за "сините"

Трябваше още през първото полувреме да отбележим трети гол и да затворим мача. През втората част свалихме нивото на нашата игра. Като игра, като потенциал можем по-добре и трябва да играем по-добре.

Не сме се пазили. С оглед на кондиционното състояние някои взеха по-голямо участие други по-малко. Надявам се всички да са здрави да сме готови за следващия мач. Една от целите според мен е да продължаваме напред за Купата. Днес също имам доста забележки към нашата игра. Предстоят два мача с лидери в първенството за нас ще бъде предизвикателство.

Една победа над ЦСКА винаги дава допълнително самочувствие. Това ще се опитаме в неделя да направим. Видно е, че ЦСКА са по-добре от нас в игрово отношение и самочувствие. За нас остава да играем с дисциплина и увереност и с левскарския дух.

Мисля, че Билал Бари се старае много. Все още му липсва завръщвашия удар. Днес имаше моменти, в които да реализира и да излезе от това психическо състояние, в което може би е изпаднал.

Привържениците са останали и държат клуба на високото ниво. Ние трябва да се отблагодаряваме с добри игри.

Димитър Костадинов изпълни това, което трябваше като отборни и колективни действия. Знаем, че той има голям потенциал, неслучайно бе привлечен по мое желание. Мисля, че паузата, която е имал заради операцията, се е отразила на физическите му способности. Той трябва много да работи, за да може да развие потенциала, който има", каза Стоилов.

Треньорът на Марек: Получи се мач с голям заряд и много мотивация

Треньорът на Марек: Получи се мач с голям заряд и много мотивация

Левски е голямо име в българския футбол, споделя Васил Попов