Станимир Стоилов е първа опция за нов треньор на Левски. Това обяви на днешната преконференция кандидатът за собственик на "сините" Джоузеф Диксън. 

"Заедно с г-н Сираков, който ще остане президент на клуба, се срещнахме с г-н Стоилов. Той е първият ни избор за треньор, предпочитатаната опция, в момента сме в преговори с него. Знаем, че скоро започва подготвителната част преди началото на сезона, знаем какво е постигнал Станимир Стоилов в миналото с Левски. Трябва да покажем нещо позитивно и обещаващо на феновете на тима, преди да продължим по-агресивно с идеите ни за нов стадион тук", каза Джоузеф Диксън.

"Имаме кратък период от време. Дано скоро се получи всичко. Искаме Стоилов да приеме да работи с нас. И той иска да има дългосрочен план с футболен клуб. Надяваме се всичко да се случи максимално скоро. Няма да отидат никакви пари при Наско Сираков. Всичко ще влагаме в отбора. Трябва ни конкурентен бюджет. Трябва да вървят нещата със стадиона", завърши англичанинът.

Джоузеф Диксън: Всичко за институцията Левски е готово! Ще инвестираме 250 милиона долара за 3 години! Шеговито ли ви звучи?
Обновена

Джоузеф Диксън: Всичко за институцията Левски е готово! Ще инвестираме 250 милиона долара за 3 години! Шеговито ли ви звучи?

"Благо ще играе важна роля в клуба"