Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди мача с ФК ЦСКА 1948.

Мъри обяви, че няма как да знае на какво ниво е отборът му и утре е важният първи тест. Специалистът похвали тима на Любослав Пенев като сподели, че очаква да бъде фактор в първенството и ще бъде в разпределението на евроквотите.

"Към този момент всички играчи, без Ивелин Попов са здрави. Готови сме за старта на първенството. След подготовка трудно можем да гадаем колко сме подготвени. Утре трябва да покажем докъде сме стигнали. Нашият клуб не може да си позволява лъкатушене в спортната форма. Всеки трябва да играе гордо за клуба. Имаме ангажимент към феновете и името на клуба.

Противникът ни се промени сериозно през паузата. Сглобиха боен отбор. Привличането на Любо Пенев е важно и според мен ще са фактор в първенството. Играят изключително комбинативно. Мисля, че ще бъдат в разпределението на евроквотите.

Феновете на Левски изкупиха билетите за мача с ФК ЦСКА 1948

Феновете на Левски изкупиха билетите за мача с ФК ЦСКА 1948

"Сините" получиха 300 талона от столичани за двубоя от първия кръг на efbet Лига

В мен предстартовата треска е по-малка, защото няма да играя. Дано играчите да имат тази тръпка. Трябва да показваме добри игри. Ако ние не се събудим, нашите противници ще го направят. Дано не се стига до такъв вариант.

В контролите исках динамика, за да свикваме с напрежението. Утре ще видим дали е станало. Винаги трябва да стартираме добре. Не виждам причина да не сме в добро състояние. 

Двамата нови се стараят. Имаха представяния на приливи и отливи. Искам играчите да си заслужат оценките с играта на терена. Роналдо и Блажевич трябва да защитават очакванията, да се борят със зъби и нокти за местата си", заяви Стоилов.