Финансовите проблеми в Левски са повече от тревожни. Едно от най-големите задължения на клуба - това към Насиру Мохамед продължава да тегне застрашително над "Герена".

Мениджърът на крилото - Юсиф Чибса обяви пред ТОПСПОРТ, че даденият срок "сините" да платят дължимото към клиента му, е изтекъл. 

Така вече започват да се дължат лихви към полагаемите 800 000 лева.

"Срокът беше 40 дни след решението. Вече изтекоха.

ФИФА трябва да вземе решение за санкциите. Аз не решавам това. Много уважавам Левски, но моя отговорност е и да защитавам интересите и правата на играча. Няма нищо лично срещу клуба.

Мениджърът на Насиру Мохамед със становище пред ТОПСПОРТ за казуса с Левски, липсата на преговори и заплахите към играча

Мениджърът на Насиру Мохамед със становище пред ТОПСПОРТ за казуса с Левски, липсата на преговори и заплахите към играча

Вижте позицията на Юсиф Чибса

Всички работят и очакват да си получат изработеното, ние не сме изключение", каза Чибса през ТОПСПОРТ.

Снимка 556563

Припомняме, че другото голямо задължение на Левски - това към Петър Хубчев вече се изплаща. След много преговори, двете страни постигнаха договорка за разсрочване.

В същото време, футболисти, треньори и служители продължават да си чакат неизплатени заплати. По наша информация, играчите имат да получават по две възнаграждения, а служители, треньори и от ДЮШ, си чакат по три заплати.