Павел Колев говори пред медиите след срещата на Управителния съвет на Левски с привържениците на клуба. Той разкри, че задълженията на клуба са много сериозни, но все още е далеч моментът, в който ще бъде обявен в несъстоятелност.

"Има си ясни правила по Търговския закон. Има 30 дни, когато се изпадне в свръхзадължение. Все още не сме на този етап. Плащаме на контрагентите, проблемите са ни задълженията към персонала и НАП. Уговорката ни с НАП е да имаме нова среща през август и да пренастроим споразумението. Около 24 милиона за задълженията на Левски към момента", каза Колев.

"Не знам за фирми, които са принуждавани да не помагат на Левски. Коментирахме нов модел на срещата с феновете. Левски е атрактивна хапка за рекламния пазар, но трябва да отчитаме в каква ситуация се намира икономиката на страната. Не е невъзможно негативните новини около Левски да правят рекламодателите предпазливи. Няма конкретно предложение за трансфери за играчи на Левски.

Между 1000-1200 абонаментни карти са закупени към момента. Но трябва да отчетем факта, че много хора няма да могат да я ползват на този етап, заради пандемията. Може би е добре да помислим за разсрочено плащане или само за един полусезон, тъй като картите са по-скъпи от преди. При всички положения ще пуснем и членски карти. Обсъждахме като бизнесплан какво гоним и какво предлагаме с тях", каза още директорът.

"Не виждам пречка отборът да стартира сезона. Не мога да коментирам с какъв състав ще играем срещу Берое. Има и българи, и чужденци, които искат да играят в Левски. Левски съществува все още и не е приключил историята си благодарение на феновете. За нас всяка стотинка е важна и всеки ден е важен. Ние разчитаме само на тях", завърши Павел Колев.

Павел Колев: Левски търси 2 милиона и двеста хиляди,  иначе е аут от Европа

Павел Колев: Левски търси 2 милиона и двеста хиляди, иначе е аут от Европа

Изпълнителният директор на "сините" не е оптимист