Генералният спонсор на Левски - "Palms Bet" излезе с изявление след последните изказвания на Станимир Стоилов и Иво Ивков. Както е известно, те обвиниха спонсора в намеса в работата им, заради което Мъри обяви, че не ходи щастлив на "Герена". От букмейкъра бързо отговориха като разкриха сумата, с която са помогнали на отбора.

Тити Папазов: Тъмни сили искаха да се доберат до Левски, а г-н Сираков не го допусна

Тити Папазов: Тъмни сили искаха да се доберат до Левски, а г-н Сираков не го допусна

"Боли ме за Ники"

ИЗЯВЛЕНИЕ ДО МЕДИИТЕ

от Palms Bet, генерален спонсор на ПФК "Левски" АД

Във връзка с излезлите информации в медийното пространство по отношение на партньорските договори между ПФК "Левски" АД и групата компании на Palms Bet, генерален спонсор на футболния клуб, заявяваме следното:

Palms Bet и групата компании, свързани договорно с футболния клуб, не само изпълняват всички поети ангажименти, редовно превеждат всички суми по сключените договори, но и подпомагат нееднократно клуба като го финансират с авансови парични преводи.

Бихме искали да уточним, че до момента в управляващото дружество "Р.С. Консулт" АД няма постъпило нито едно писмено обръщение към нас от страна на ПФК "Левски" АД, с което да се поиска преразглеждане на Договора за управление или искане за прекратяването му под каквато и да е форма.

Заявяваме, че от сключването на Договора за управление и спонсорските договори в края на август 2021 г. до днешна дата, са изплатени 4 732 962 лв. От тях:

  1. 3 400 000 лв. - по спонсорски договори
  2. 1 332 962 лв. - по Договор за управление

Дружество "Р.С. Консулт" АД не е получило плащане от ПФК "Левски" АД по нито една от издадените фактури по Договора за управление, които са на обща стойност 571 336 лв.

В допълнение, Palms Bet и групата компании са финансирали спортния клуб под различна форма с 552 130 лв. С това общата сума, която е получил ПФК "Левски" АД от групата компании на Palms Bet, възлиза на над 5 милиона лева.

С настоящото изявление бихме искали да внесем яснота по отношение на договорните ни отношения с клуба и да подчертаем, че за нас водещ принцип на партньорството ни с ПФК "Левски" АД е да подпомагаме клуба в неговото развитие. Подадохме ръка в най-трудния момент за клуба и стоим до него, независимо от трудностите, пред които е изправен.

17.11.2022

гр. София