Емил Спасов коментира победата на Левски над ЦСКА 1948 с 3:0. Той не спести похвалите си към играчите на Георги Тодоров:

"Левски показа лице, което 7-8 месеца не бяхме виждали. Всички играчи дадоха най-доброто, на което са способни в момента. Отдавна съм казал, че основният проблем в Левски не е качеството на футболистите. Това е тежкото финансово състояние. Спортно-технически най-сериозният проблем е необиграността на състава. От този, който беше миналия сезон, най-големите отсъстващи са Холмар и Тиам.

Найджъл Робърта може да бъде продаден в САЩ от втория път

Левски продава Робърта в САЩ от втория опит

Всичко е уточнено

Според мен Боби Цонев е новият лидер на Левски. Има всички качества да бъде такъв. Добрият футболист веднага си личи. Дойде и заигра моментално на високо ниво. С неговата отдаденост, себераздаване и майсторство, играта на отбора става друга.

Със сигурност Левски излиза от кризата. Отборът се вдигна, а победите се отразяват страхотно на самочувствието.

Снимка 496830

Източник: levski.bg

Това, което донесе основната разлика, разбира се, беше агресията, с която играха. Все още има какво да се желае най-вече в защитата. За мен обаче там проблемът идва основно от липсата на сработеност между хората. Все още нямат синхрон, просто малко са играли заедно. А и в началото на сезона, когато нямаше резултати, това водеше и до допълнително притеснение. Имаме нужда от още един централен защитник. Деян Иванов е на пейката, но ни трябва по-качествен.

Много остра е нуждата от десен бек. На Ивайло Найденов не му е там мястото. Старае се момчето, но той си е вътрешен халф. А преди Георги Тодоров никой друг не го е обучавал как да играе на тази позиция. Много ни липсва там играч като Живко Миланов. Ако си намерим такъв, то отборът ще придобие по-завършен вид.

Снимка 496921

Източник: LAP.bg

За Боби Цонев вече казах. С включването на брат му Ради ще изглеждаме още по-добре. Много приятно съм изненадан и от Стайн Спиерингс. Личи си, че е добър футболист, а и неговата игра се подобри с включването на близнаците.

За Насиру Мохамед не бих казал много добри думи. Да, вкара гол, но и аз на тези години, ако ми дойде топката толкова удобно и близо до вратата, може и да вкарам. И неговата игра обаче се подобри, когато целият отбор заигра силно. Така че аз съм оптимист за бъдещето. Този отбор има накъде да се развива още доста. От самите играчи най-вече зависи докъде може да стигнат.

Сега е моментът и феновете да помогнат. Призовавам всеки да си купи членска карта и по този начин да подкрепи тези момчета. Сигурен съм, че след още 2-3 такива мача, хората отново ще се върнат по трибуните", каза Спасов пред "Мач Телеграф".

Снимка 496923

Източник: LAP.bg