Мажоритарният собственик на Левски - Спас Русев говори по най-актуалните теми свързани със "синия" клуб. Бизнесменът заяви в прав текст, че към днешна дата задълженията на Левски са 20 млн. лева, но те не застрашавали лиценза на клуба.

Русев попари мечтите на феновете и за козирка на Сектор "А", споделяйки че тя в момента подобна инвестиция само ще отежни ситуацията на столичния гранд. "Няма спонсорски договор. Има договор за реклама, има договор и за ползване на името. Заменяме "стадион" с "арена" и новото име е "Арена Виваком Георги Аспарухов". Договорът е за 6 години и ще се заплащат по 2 милиона лева годишно".

Спас Русев: Легенда на Левски влиза в Надзорния съвет в понеделник!

Спас Русев: Легенда на Левски влиза в Надзорния съвет в понеделник!

"От Боримиров печалба не съм извлякъл"

"Ролята на феновете е да бъдат на стадиона, а не да участват в управлението. Не казвам, че са виновни за дълговете, но и те имат своята отговорност за тях, защото при предишни ръководства са участвали в управлението".

"Към днешна дата задълженията са към 20 милиона лева, но феновете не трябва да се притесняват за лиценза на клуба си. Клубът трябва да намери собствени средства и начини да се издържа - приходи от билети, спонсорски договори, рекламни договори, продажби на футболисти. Ако Левски не намери тази формула, няма как да успее. Левски ще е толкова голям клуб, колкото средства генерира".

Феновете на Левски наливат пари в клуба

Феновете на Левски наливат пари в клуба

Клубът сключи допълнително споразумение с БТК

"Няма да има козирка, ако това увеличи задълженията, ще има чак когато може да си го позволи - тя ще струва около 3-4 милиона лева, което е непосилно бреме в момента".