Бившият собственик на Левски Спас Русев направи огромен жест към клуба. Бизнесменът с лични средства ще покрие задължението на "сините" към Виваком на стойност около 3 млн. лева. 

Русев сам предложил на борда на директорите в компанията той да поеме задълженията клуба. Така задълженията на Левски вече са с три милиона по-малко. 

"Благодаря за поздравленията за рождения ден. Да, истина е, че поемам с лични средства задълженията на Левски към "Виваком". Вече съм говорил с борда на директорите в компанията, като всичко е уточнено. Радвам се, че ще мога да помогна на Левски в този тежък момент. Мисля си, че всички в България и по света видяха, че феновете направиха страхотни неща, за да може тяхната любов да съществува", заяви Русев.

Емил Велев в "Топ прогнози": За Левски, двата клуба ЦСКА и петте дербита у нас и в Германия

Емил Велев в "Топ прогнози": За Левски, двата клуба ЦСКА и петте дербита у нас и в Германия

Кокала гостува в предаването за втори път

"Не искам да говоря за моята част от управлението. Единственото сигурно е, че Левски ми влезе във вените, а също така, че няма никога да забравя атмосферата и пълния с над 30 000 "сини" фенове стадион "Васил Левски". Най-много съжалявам, че нямахме късмет да ги зарадваме с трофей, въпреки че заслужавахме. Това обаче е спортът. Надявам се, че тази година Левски ще успее да вдигне купата". 

"Многократно съм заявявал, че Наско Сираков е една от най-големите легенди в досегашната историята на Левски. Много се радвам и съм щастлив, че акциите са в негови ръце. Пожелавам му от сърце на добър път и успех в това трудно начинание", сподели Спас Русев пред "Спортал".

Наско Сираков преговаря с "Газпром" и още две компании за Левски?

Наско Сираков преговаря с "Газпром" и още две компании за Левски?

Ще има ли сделка?