Собственикът на Левски - Спас Русев даде интервю за "Дарик". Бизнесменът на практика обяви селекцията в клуба за приключена, загатва медията.

"На 6-и другата седмица пътувам за Корея, където ще присъствам на откриването на Зимните Олимпийски игри. Фен съм на зимните спортове, да. Карам доста ски. Лекарите уваряват, че до края на февруари ще бъда добре. Възстановявам се добре.

Въпросът е много обширен "Как е Левски?". Ние се стремим да информираме обществеността всекидневно за това, което се случва.

Левски върна двама таланти в София

Двама от талантите на Левски се завърнаха в София

Емил Трендафилов и Мартин Д. Петков вече се готвят с връстниците си

Аз съм доволен от селекцията, защото програмата е изпълнена на максимум. Нашият екип работи по план, в който на всеки пост имаме по няколко кандидата. В последните 4 трансфера успяхме да реализираме нашия първи избор. И Делио Роси участва в този спортно-технически екип.

Делио Роси до този момент не е налагал на ръководството да се привличат футболисти, които той лично предлага. Той казва, че може да работи с играчите, които имаме в момента, но ако искаме да подобрим качеството на тима трябва да привлечем попълнения по постове. Изготвя се профил на тези играчи и ние ги привличаме.

Фенки на Левски посрещнаха Афонсо Фигейредо в Малта

Фенки посрещнаха последния нов в Левски

Афонсо Фигейредо вече е в Малта

Трансферите се осъществиха по план. Според над няма закъсняване и това са футболистите, които бяха набелязани за начало. Хем искахме качествени футболисти, хем те имаха възможността да бъдат привлечени в други европейски страни. Не са трансфери, които са се осъществили в последния момент.

В един клуб като Левски има толкова много неща да се правят - преструктуриране, ДЮШ, първи отбор, стадион. Действително е трудно да се определят приоритетите от къде да се започне.

Няма гаранция за нито един футболист, че той ще се представи по начина, по който ни се иска или се е представял преди. Например един Торес вкарваше голове в Ливърпул, дойде в Челси и беше пълен провал.

Риека иска халфа на Левски Васил Панайотов

Хърватският шампион с оферта за основен играч на Левски

Риека иска да привлече Васил Панайотов

Доволен съм от Обертан, да. Разбира се, те са професионалисти, отнасят се професионално и аз вярвам във всички момчета. Търкания между Роси и Обертан има само в медиите. Аз лично не съм чул и не съм запознат с търкания.

Единствената оферта, която е пристигнала в клуба е за Жуниор Мапуку. Не мога да развивам хипотеза бих ли приел или не. Нелуц Рошу остава в отбора", категоричен бе Русев.