Добрите новини в Левски днес са много повече от лошите. След информацията за евентуално финализиране на сделка с "Щрабаг" за спонсорство, от "сините" обявиха официално, че са намалили сериозно задълженията си.

Това се случва след като са постигнали писмено споразумение с VIVACOM за намаляване на задълженията с повече от 3 млн. лв. 

"Сините" благодариха на Спас Русев, който активно е съдействал. Както е известно бившият собственик на Левски притежава телекомуникационния оператор.

Наско Сираков започва сериозна чистка в Левски!

Наско Сираков започва сериозна чистка в Левски!

Среща се с футболистите на тима

Ето какво написаха от Левски в клубния си сайт:

"Левскари,

Бихме искали да Ви информираме, че на 11.12.2020 г. бе подписано споразумение с VIVACOM, с което бяха уредени финансовите взаимоотношения между двете страни, свързани със задължението на "ПФК Левски" към компанията.

С активното съдействие на г-н Спас Русев и съгласно условията на договора клубът може да се похвали с отпадане на дълг от над 3 млн. лв.

Ръководството на Левски благодари на г-н Русев и изразява надежда, че партньорските отношения с VIVACOM ще продължат още дълго и ще се развият, за да бъдат още по-успешни и за двете страни".

Ники Михайлов за Левски, огорчението в баща му и защо Стилиян и Бербо не се канидатират за БФС

Ники Михайлов за Левски, огорчението в баща му и защо Стилиян и Бербо не се канидатират за БФС

"Не се случи това, за което дойдох в тима"