Вратарят на Левски Николай Михайлов коментира актуални теми около Левски и българския футбол. Стражът не скри огорчението си в интервю за "Спортал", от тежкото положение при "сините" и обяви, че е дошъл да става шампион в тима, а сега нещата са съвсем други. 

"Във футбола никога не знаеш какво ще се случи утре. Аз дойдох в Левски поради съвсем друга причина. Имаше една горчилка в мен и се върнах за съвсем друго нещо. Когато Спас Русев ме покани в отбора, който бяхме събрали, се готвехме за шампионски титли, за спечелване на купи... Толкова катаклизми станаха в следващите две години, че аз не мога да повярвам, какво стана. Смениха се собственици, 10 треньори се смениха, сигурно минаха през Левски и 50 футболисти. На мен ми е трудно да си го обясня, но това за което дойдох - просто не се получи. Жалко е. Сега обаче сме тук", заяви Михайлов. 

Стражът сподели и за напускането на Борислав Михайлов начело на БФС.

Искряща светлина в "синия" тунел: Левски вече има генерален спонсор?

Искряща светлина в "синия" тунел: Левски вече има генерален спонсор?

Обявяват го съвсем скоро

"Едни хора си тръгват. Те са черни, лоши са. Добре, но кои идват? Като гледам за какви кандидатури се говори първо е смешно, а след това става трагично. Ако ще има промяна, нека тя да бъде сериозна и качествена. Да дойдат млади хора, доказани хора... А сега разни хора излизат от нафталина и искат да управляват - това е несериозно и смешно", коментира стражът борбата за президентския пост в БФС".

Михайлов разкри и неговата теория по въпроса защо Бербатов и Стилиян Петров не се кандидатират за президенти на БФС. 

"Щом досега не са се кандидатирали нещо ги спира. Това е българската действителност. Тя е много по-тежка от това да бъдеш един ръководител. Българската действителност - съдии, президенти, фенове, мафия, уговорени мачове и т.н. Това цялото нещо е едно огромно черно петно и заради него тези велики футболисти не им се занимава", добави Николай Михайлов.

ЦСКА стреля много повече от Левски

ЦСКА стреля много повече от Левски

"Червените" водят пред "сините" по още един показател