Феновете на Левски от "София Запад" обявиха бойкот след трите поредни загуби на отбора. Привържениците съобщиха, че първото им действие е сектор "Б" да остане празен за предстоящото домакинство на "сините" срещу Берое в събота (20 април).

Ето какво пишат феновете:

"Казват, че утрото е по-мъдро от вечерта. При нас вече нужда от мъдрост, сляпа отдаденост и реверанс - няма. На карта е заложено достойнството на Левски. А Отбора на народа нито е карта в покера, нито е обект за залози. Е, поне не би трябвало да бъде...

Левски със съобщение за Патрик-Габриел Галчев

Левски със съобщение за Патрик-Габриел Галчев

Той става на 23 години

Ние от клуб на привържениците на Левски - София Запад се обявяваме против гаврата на ръководството с вековния ни клуб. Кръг след кръг петната върху най-обичания отбор в България стават все повече и повече. Стигнахме до момент, в който знайни и незнайни отбори се подиграват с нас на терена, а публики с нулева идентичност и репутация да се давят във виковете си: "Още, още...".

Нашето категорично решение е, че е дошло време за действия! Първото, от които ще бъде бойкот на двубоя с Берое идния уикенд. Ние винаги сме били плътно зад отбора, както в България, така и в Европа. Правим така, че навсякъде да бъдем домакини. Въпреки безидейната игра и трагикомичното поведение на терена, стадионите в България едва ни побират, колкото и допълнителни сектори да ни отпускат, но търпението ни приключи. Затова в събота, 20 Април - сектор Б остава празен!

С нас, който иска... Срещу нас, който може!

Само Левски!".

Недоволството расте! Напрежение в сектора с фенове на Левски, полицията арестува двама

Недоволството расте! Напрежение в сектора с фенове на Левски, полицията арестува двама

Ето подробности