Треньорът на Левски Славиша Стоянович говори пред клубната телезивия преди мача от четвъртфиналите за Купата на България срещу Славия.

"Трябва да сме готови за всеки мач. Нямаме оправдание за всеки един мач. Трябва да бъдем максимално добре във всеки мач. Мотивацията със сигурност е на добро ниво. Имаме проблеми с групата. Ще видим кой може и кой не може утре да играе", каза Стоянович. 

"Много е тежко с контузените. Ще видим след тренировката дали някой ще може да играе. По принцип е много тежко. Всеки отбор има качествени футболисти. Славия има добри футболисти на фланговете, които са добри един на един, имат скорост. Има опитни халфове в средата на терена, с много мачове. Трябва да имаме максимално внимание. Надявам се времето и теренът да бъде добре. Не знам дали един по-лош терен ще е предимство за Славия. Трябва да се аклиматизираш и адаптираш по-бързо на всеки един терен. Футболът е много тежък, играе се на твърд терен, на мек терен, на блато, на сняг, на дъжд. Трябва да сме умни". 

"Искаме да намерим нашата философия за всеки мач. Искаме да диктуваме темпото. Такива мачове са много трудни, специални, уникални. Всичко се решава в един мач. Максимално внимание и умно трябва да се играе". 

"Много пъти се получава така във футбола два пъти да играеш с един съперник за няколко дни. Така се получи и първия път, когато бях тук - играхме с Черно море за три дни. Трябва да изиграем тези мачове". 

"Всеки мач е най-важен за Левски. Трябва да го изиграем както трябва", каза Стоянович. 

Левски се похвали с 8 национали

Левски се похвали с 8 национали

Вижте имената им