Новият треньор на Левски - Славиша Стоянович, вече обмисля варианти как отборът да изглежда под негово ръководство. Специалистът е отчел, че към момента съставът е крайно небалансиран, пише "Тема спорт". 

Изборът в отбрана е ограничен, а крайните защитници Ивайло Найденов и Матео Стаматов почти нямат алтернатива. Опциите в средата на терена след контузиите на близнаците Радослав и Борислав Цоневи също са малко. 

За върха на атаката Стоянович разполага с Найджъл Робърта, Стивън Петков, Валери Божинов, Илия Димитров и младоците Мартин Петков и Марин Петков. Куриозното е, че нито един от тях не успя да се разпише в 11 кръга в efbet Лига.

Един от вариантите пред сърбинът със словенски паспорт е да играе с двама в атака. Възможно е в други случаи Робърта да бъде пращан на крилото. 

Срещу ЦСКА обаче, ако срещата се проведе по програма, Левски едва ли ще играе с двама в атака, защото футболистите няма да са кондиционно добре дотогава. Повечето играчи излизат от карантина на 19 ноември, а срещата е предвидена за 21 ноември. Така те ще имат на разположение само една тренировка, за да се подготвят за мача, което определено е малко. "Сините" имат общо 16 играчи с положителните тестове за коронавирус и поискаха отлагане на дербито с "червените". От СТК към БФС все още не са излезли с решение по казуса. 

Вили Вуцов: Ръководството на Левски няма един верен ход

Вили Вуцов: Ръководството на Левски няма един верен ход

"Страх ме е да гледам мачове на отбора"