Треньорът на Левски Славиша Стоянович говори преди домакинството на Монтана. Срещата е в неделя от 17:30 часа на "Герена".

"Надявам се всички наши футболисти да останат. За съжаление, Матео Стаматов пак е контузен. Преди три дни той получи травма. В понеделник ще отиде в Барселона при доктора, който го оперира преди време, и ще стане ясно какво е състоянието му. Има футболисти, които не са максимално подготвени. Включително тези, които пристигнаха сега в отбора. Двама от новите могат да играят срещу Монтана. Гледал съм две контроли на Монтана. Имат отбор, който знае какво иска. Компактни са и имат двама-трима футболисти с добри качества. В такава позиция сме, че всички, които идват на "Герена", играят с пределна мобилизация".

Снимка 518415

Източник: LAP.bg

"Видяхме и днес във Враца в какво състояние беше теренът. Тук имаме отопление, но ако вали сняг цяла вечер, пак ще бъде проблем. Трябва да играем и в такива условия. По-умният отбор трябва да привикне към ситуацията. Това е футболът - играе се на сняг, на дъжд и при минусови температури. В позиция сме, в която трябва да направим всичко възможно да избегнем зоната на изпадащите и да се изкачим нагоре. Това зависи изцяло от нас. Виждам в отбора голяма мотивация от първия ден. Футболистите искат да дадат всичко то себе си. Искаме да играем по-добър и агресивен футбол, с който да събираме точки".

Снимка 518414

Източник: LAP.bg

"Мисля само за футбол. Не искам футболистите да мислят за нищо друго, освен за тренировки и мачове. Клубът дава максимална подкрепа за това. Усещаме тази подкрепа и се надявам, че ще става все по-добре. Всеки следващ мач е много важен. Най-сериозният мач е утре, а след него следващият става още по-важен. Сега виждам, че се движим в правилната посока".

Драган Михайлович убедил АПОЕЛ да го пусне без пари в Левски

Драган Михайлович убедил АПОЕЛ да го пусне без пари в Левски

Кипърците потвъдиха