Бившият треньор на Левски - Славиша Стоянович отново е в София, за да подкрепя своя бивш клуб от "Герена". Специалистът призна, че е имал разговори с Петър Хубчев относно възможностите на дадени футболисти. Ето какво сподели той пред колегите от "Дарик":

Жерсон Кабрал ще играе в Панатинайкос

Жерсон Кабрал ще играе в Панатинайкос

Той отива там като свободен агент

"Надявам се, че и днес ще съм на късмет на Левски. Тук съм да подкрепям моя отбор. Поздравявам треньорския щаб за свършената работа досега. Гледах първия мач срещу Ружомберок, а също така и битката с Дунав. Какво да кажа, много добре беше. Не е лесно да се вкарат четири гола като гост в Русе".

"София-Запад" отказа да поеме вината за евентуалното ново наказание на Левски от УЕФА

"София-Запад" отказа да поеме вината за евентуалното ново наказание на Левски от УЕФА

"Свикнали сме да сме винаги "черните" и вечно "виновните", но не и този път! Не и за това знаме!"

"Поддържам връзка с част от играчите на Левски. Всички са доволни от сегашната ситуация. Пожелавам им успех. Радвам се за всички момчета. Много е трудна работата с Латвия в евроквалификациите. Групата ни е много тежка. Всички са по-добри от нас. Сега трябва да правим нов план, за да вкараме по-млади футболисти в мъжкия тим. Засега оставам там, нямам оферта от друг отбор".

"Рано е да се говори дали Левски може да спечели трофей. Пожелавам всичко най-хубаво на хората в клуба. Левски е любов. Феновете искат победи и купи. Всеки път, когато съм наблизо, ще си подкрепям отбора".

"Имал съм разговори с Петър Хубчев. Говорили сме за отделни играчи и техните възможности".

Мартин Полачек: Името на Левски е много по-силно от това на играчите му

Трансферна издънка нападна Левски: Името на клуба е много по-силно от това на играчите му

"Не мога да повярвам, че победиха Ружомберок в Словакия", заяви Мартин Полачек