Треньорът на Левски Славиша Стоянович вече знае от какви футболисти ще има нужда, за да преследва със "сините" шампионската титла. Специалистът призна, че вече е имал разговори с ръководството относно зимната селекция. 

"Разговарях с шефовете на Левски за зимната селекция. Надявам се, че ще ми бъдат доведени играчите, които потърсих. Нужно ни е подсилване, ако искаме да се представим още по-добре до края на сезона. В момента имам около 25 футболисти, но в битката за титлата ще са ми нужни още. Убедих се в това, докато бях в Цървена звезда. 

Всичко тръгна много добре. Успяхме да полетим и да наредим седем поредни победи. Добрите резултати върнаха публиката на стадиона. Това беше една от моите цели. Надявах се да върнем усмивките по лицата на хората, а само след 9 мача усетих каква подкрепа имаме - спират ме по улиците, поздравяват ме, стискат ми ръката. След двубоя с ЦСКА дори ми скандираха името. 

Мачът с Лудогорец е истинска възможност да видим докъде сме стигнали и от какъв материал сме направени. Не подценявам останалите съперници, но Лудогорец е шампион в последните 7 години. Имат много качество в състава си. Аз обаче вярвам в момчетата си. Мотивирани са, искат да покажат, че имат характер на победители. Знаем колко можем и няма да се предадем лесно", заяви Стоянович пред сръбския вестник "Спортски журнал", цитиран от "Тема спорт". 

Красимир Иванов повдигна завесата около ключови въпроси в Левски

Красимир Иванов повдигна завесата около ключови въпроси в Левски

Ето какво заяви изпълнителният директор