Бившият треньор на Левски Славиша Стоянович коментира кратко напускането си през лятото, както и факта, че е помогнал на Цървена звезда в разузнаването на Лудогорец. Двата тима мерят сили в Лига Европа в четвъртък.

"Много съм казал вече за феновете на Левски. Липсва ми любовта към футбола, която имат феновете. Беше ми много трудно като напуснах през юни".

"Да, вярно е че съм помогнал с разузнаването. Нормално е асистенти и треньори на Цървена звезда да искат информация за Лудогорец от мен, след като съм бил в България два пъти. Познавам отбора на Лудогорец. Това е нормално, да търсят информация - така правят големите отборите.

Бивш треньор на Левски може да поеме Марибор

Бивш треньор на Левски може да поеме Марибор

Тимът остана без треньор, след като Симон Рожман хвърли кърпата

Според мен ще бъде много интересен мач. Два тотално различни отбора по стил на игра, но и двата тима са шампиони. Свикнали са на победи в първенството. Знаем всички преди 3-4 години Звезда загуби мача срещу Лудогорец за влизане в Шампионската лига и имат още по-голяма мотивация сега. Да, имат проблеми с коронавирус в тима. Може някой от футболистите да не бъде на линия за мача.

Беше равностоен мач между Цървена звезда и Брага. Много труден. Важен момент- първи мач в групата. И двата тима искаха да започнат груповата фаза с победа. Късметът беше малко на страната на Цървена звезда.

Аз съм за Цървена звезда. Вие знаете това добре. Давам предимство на Звезда, защото имат повече футболисти с опит, но всички знаем, че Лудогорец има страхотни играчи с качества. Мисля, че малки неща ще решат този мач", разкри Стоянович пред dsport.