Новият собственик на Левски Наско Сираков даде пресконференция днес, на която коментира много теми около клуба. Предлагаме ви втората част от изказването на легендата:

"За първи път ми излезе ечемик. Заради това слагам очила. Няма смисъл да играем в Лига Европа и да идват тук разни кипърци, които да ни вкарат 7 гола. Няма смисъл. Ще се върнем в Европа, когато сме готови. Защо мислите ми излизат ечемици?

Ще направим рекорд по продажба на абонаментни карти. Няма как да се справим без феновете.

На този етап не мисля за темата спортен директор. Ще бъде некоректно да споделя няколко имена. Когато преценя, че един човек ще бъде полезен за Левски, мисля, че никой няма да откаже да дойде и да помогне в този момент. Павел Колев е изпълнителен директор. Засега не ми е минало през главата да търся промяна на тази позиция. Във всеки един момент можем да цепим всяка една стотинка наполовина, но ще има прозрачност и ще се знае къде отива. Идеята ми е всички, които обичат Левски, е да се чувстват част от Левски. Не сме щастливи и доволни от това, което получаваме като телевизионни права.

Бих разговарял с всеки, който разполага с чисти пари. Мечтите ми са да получаваме между 2 и 4 млн. от телевизионни права. Тити Папазов може да бъде полезен в много аспекти. Не е важно за Левски да се класира в Европа. По начина, по който играем, не е важно. Не може отбор, на който не му знам името, да дойде и да ни вкара 7 гола. Няма смисъл. Проблемът е, че в мача с Лудогорец Левски игра на 100%, а Лудогорец игра на 60% и победи. Явно нещо при нас куца. Не сме на това ниво да искаме да се класираме в евротурнирите. Ако трябва, ще почакваме 1-2-3 години, но да сме готови, когато играем в Европа.

1999-а година, когато станах за първи път директор в Левски, клубът правеше такъв оборот от фен магазина си - двойно по-голям от всички отбори взети заедно в България. Това е сериозно перо за всеки клуб. При всички условия ще работим в тази насока. Ще се увеличи асортиментът в нашия фен магазин. Завръщането ми в Левски се превръща в смисъла на живота ми. По никакъв начин няма след 6 месеца да ми минават мисли за Футболния съюз. Бях достатъчно време в Изпълкома. Няма нужда! Тити може да продължи там. Той е слънце, което огрява навсякъде", каза Сираков.

Наско Сираков: Тити Папазов става втори най-голям акционер в Левски, заради клуба и с папата ще пия кафе, и с Ел Чапо!
Обновена

Наско Сираков: Тити Папазов става втори най-голям акционер в Левски, заради клуба и с папата ще пия кафе, и с Ел Чапо!

"Няма да молим премиера да ни плаща дълговете"