Собственикът на Левски - Наско Сираков бе специален гост в Бургас, където "сините" откриха свой клубен магазин. Събитието започна точно в 19:14 часа, а след него силният човек на "Герена" увери множеството фенове, че от лятото клубът ще се бори за големи успехи на всички фронтове. Ето какво още каза Сираков:

Мъри Стоилов запозна и Цунами със славната история на Левски

Мъри Стоилов запозна и Цунами със славната история на Левски

Бразилецът подписа за 2,5 години със "сините"

"Това е един от начините отборът на Левски да достигне до максимален брой привърженици. С най-голямо удоволствие бихме подали ръка на всеки, който идва при нас с най-чисти мисли. Не сме го избрали ние Бургас. Те дойдоха при нас и идеята ни грабна от първия момент.

При всички положения ще има още приятни изненади за нашите фенове. Усещам ежеминутно невероятната подкрепа на привържениците. Надявам, че ще продължим да се борим заедно и ще изведем Левски там, където му е мястото.

Може да бъде изображение с 1 човек и изправен

Имаме горе-долу информация за Георги Миланов. Надяваме се утре вече да я потвърдим. Положителното е, че не е най-тежкото - кръстните връзки. Възстановяването му ще е между 30 и 50 дни.

Аз съм го заявил още преди година и половина, че за мен това е като мисия. Левски трябва в един момент да бъде отбор на феновете. Разбира се не трябва да се прибързва и да се прави насила нещо. Подкрепяме идеята и аз, и Мъри, но всичко зависи от активността на нашите фенове. Искаме това да достигне до огромна част от "сините" привърженици. Само тогава ще има своя смисъл.

При 20 000 левскари ще прехвърля акциите с огромно удоволствие, но не искам да определям бройката. Казах на всички фенове на срещата, че 20 глави мислят по-добре от една. Аз не искам да определям бройката на феновете и парите, които ще дават. Притежателите на членски карти - всеки да си каже мнението. Не бих се ангажирал аз да определям тези неща.

Кокала: Мъри е виновен за изпуснатата дузпа, Бари няма класата да бележи едно от две положения

Кокала: Мъри е виновен за изпуснатата дузпа, Бари няма класата да бележи едно от две положения

"Левски обаче не игра лошо срещу Ботев (Враца)"

По принцип ще има срещи с привърженици, а какъв ще е форматът на разговори аз не мога да кажа. Повече ги приемете като рестарт на кампанията за членски карти. Аз съм доволен от всичко, което правят нашите фенове. Все още се нуждаем от свежи средства, но мога да ви уверя, че в клуба се работи ежедневно по тази тема. Водят се разговори с рекламодатели и спонсори и ще има доста такива в бъдеще, гарантирам.

След Нова Година феновете ще гледат съвсем различен Левски, а от лятото Левски ще се бори на всички фронтове. Аз искам повече от феновете Купа. За мен Купата винаги е била десерт, а основното ядене е шампионската титла - до две години", завърши Сираков.