Левски проведе поредната среща из страната, този път в Разлог.

"Благодаря на организаторите. Поздравявам всички присъстващи левскари. За нас е огромно удоволствие и чест да се срещаме с нашите привърженици, защото вие сте тези, които са направили през годините Левски да е това, което го знаем всички - любовта на народа", заяви Наско Сираков.

"Не обичам много да говоря. Обичам нашия девиз - да действаме на терена и всичко да го показваме. Израснал съм с тази мисъл и това е било водещо при мен. Аз също искам да благодаря на тази левскарска общност, която е тук - да обсъдим наболели въпроси, да поговорим за кампанията, за сдружението. Няма по-хубаво от това ръководството на Левски да отговаря на вашите въпроси", допълни Даниел Боримиров.

Левски с шанс за исторически рекорд срещу Пирин

Левски с шанс за исторически рекорд срещу Пирин

"Сините" може да запишат 4-та поредна победа с 3:0 срещу "орлетата"

"Поредният левскарски град, в който залата се пръска по шевовете. Когато дойдохме, в началото, като че ли нямахме нищо друго, освен вашата любов - любовта към клуба. Решихме да започнем и няма да спираме тази обиколка, колкото и да е изтощаваща. Днес сме във фантастичен български град, благодаря ви за гостоприемството", каза изпълнителният директор Иво Ивков.