Драган Михайлович ще трябва да реши до края на седмицата дали ще продължи да носи фланелката на Левски и през следващия сезон. Дотогава десният бек ще трябва да уведоми треньора Станимир Стоилов за избора си, пише "Тема спорт".

Договорът на 30-годишния футболист изтича. Той получи предложение да го поднови, но все още не го е сторил. По същото време сините дадоха оферта и на капитана Николай Михайлов, като той веднага я прие.

Левски стартира преговори за нов трансфер

Левски стартира преговори за нов трансфер

Идва като свободен агент

През изминалата кампания Драган бе основен играч в състава на Станимир Стоилов. Той бе на терена в 21 шампионатни мача. Наред с това изигра и 6 двубоя за Купата на България, като вкара 1 гол - в първия полуфинал срещу Лудогорец, спечелен в Разград с 3:2.

Михайлович носи екипа на Левски и през пролетта на миналата година. Тогава той записа 15 срещи във всички турнири. След края на кампанията напусна заради несигурното финансово бъдеще на клуба. Защитникът обаче не получи добро предложение и в крайна сметка се завърна на "Герена", след като отборът бе поет от Станимир Стоилов.