Крилото на Левски Марин Петков говори за работата по време на подготовката и очакванията за втория полусезон. 19-годишният футболист коментира новите попълнения и липсата на Краев и Петрис.

"Трябва да се подготвим максимално добре за втория полусезон. Слабостите, които имаме, е необходимо да ги подобрим. Резултатите в контролите не са добри за отбор като Левски, но много неща може да покажем в първенството, с които да взимаме максимален брой точки. В края на първия полусезон не събрахме този актив, който подобава на Левски", заяви Петков пред Диема Спорт.

Има сделка! Левски продава менте за 1,5 млн. лева

Има сделка! Левски продава менте за 1,5 млн. лева

Твърди се, че 30% от парите по сделката ще отидат в Гремио

"Чувствам се най-добре на дясното крило, но ще играя там, където треньорът прецени. Готов съм. За новите футболисти? Охене всеки го познава. От дълги години е в България. За Фабио не мога да кажа много, защото има езикова бариера помежду ни и още е рано. Със сигурност му трябва време за адаптация. Все пак не е играл извън Бразилия.

Краев и Петрис бяха сред лидерите и са основна част от тима, но това е положението и играчите, които трябва да ги заместят, да го направят подобаващо. Пожелавам си да съм здрав и дано направим добър полусезон и да побеждаваме. Не искам да давам празни обещания на феновете. Във всеки мач ще даваме максимума и хубавите резултати предстоят. Ще видят Левски, който иска да побеждава", добави още той.

Трима от Левски с проблеми след успеха срещу Динамо (Киев)

Трима от Левски с проблеми след успеха срещу Динамо (Киев)

Ето подробности