Син на белгийска легенда е бил на крачка от преминаване в Левски, но сделката е пропаднала. "Сините" са отправили предложение към Мартен Вилмотс, чийто баща Марк беше един от най-големите нападатели в историята на "червените дяволи", а след това и техен селекционер.

Левски обяви резултатите през първите 24 часа на SMS кампанията

Левски обяви резултатите през първите 24 часа на SMS кампанията

Събраната сума на дарения до момента е 319,310.59 лева

Мартен беше освободен в началото на годината от Ференцварош, където не успя да се наложи и само тренираше с първия отбор на унгрския гранд. Вилмотс-младши играе като халф, но може да бъде използван и като крило. Той е на 21 години и е висок 178 см. Преди "Фради" е бил част от школите на Авелино, Стандарт и Сейнт Труиден. Освен това има е три мача за националния отбор на Белгия до 18 години.

След като Левски не са го потърсили отново Вилмотс се озовава в Словения, където подписа за шест месеца с отбора на брат си Рено - Триглав, съобщава "Меридиан мач".

Както е известно, Левски през лятото се раздели с друг известен син - Ривалдиньо, който така и не успя да направи нищо на "Герена". Синът на Ривалдо обаче успя да продължи кариерата си при Джика Хаджи във Виторул.