Халфът на Левски Симеон Славчев говори за трудностите, през които е преминал по време на първата си година в Левски. Бившият национал лекува няколко контузии и така и не успя да се утвърди в състава до този момент. 

"Много изненадващи неща се случиха и затова пропуснах по-голямата част от сезона до момента, но вече съм в добра кондиция. За 2020-а не съм имал нито един мач, в който съм готов напълно. Винаги имаше болежки и занапред не бих играл по този начин", започна Славчев в "Домът на футбола".

"Бих искал да се наслаждавам на футбола, но резултатите не са добри и периодът не е добър за клуба като цяло. Съдбата изправя хората със силен характер пред трудности, така че нямам никакво съжаление, че дойдох в Левски. Чувствам го като собствена мисия, за да помогна на клуба и да сбъдна мечтата си. Аз искам да играя в Левски и нямам намерение да си тръгвам за момента".

"Човекът с най-много потенциал в нашия отбор е Здравко Димитров. Може да стигне далеч, зависи от него. Ребин Сулака също прави впечатление със спокойствието и грамотността си".

"Имаше момент, в който не се знаеше дали Левски ще съществува, а в съблекалнята имаше твърде много еднотипни футболисти, без да е достатъчно добре изградена трансферната стратегия. Това е нормално, след като не се знаеше дали има бъдеще клубът".

"Единственият ми хубав момент с Левски е именно голът ми срещу ЦСКА. Припомням си моментът с умиление", завърши той.

Георги Иванов: Сираков няма да се справи сам в Левски, не ми тежи, че са в долната половина

Георги Иванов: Сираков няма да се справи сам в Левски, не ми тежи, че са в долната половина

"Бях против синът ми да идва в Локомотив"