Треньорът на Левски Петър Хубчев държи в отбора да бъдат привлечени още трима нови футболисти. Това обаче е малко вероятно да се случи. ТОПСПОРТ научи, че шефовете на "сините" са отрязали мераците на специалиста и са готови да му отпуснат пари само за още един нов играч. 

Най-вероятно ще бъде взет бек в следващите дни. Желанието на ръководството е той да бъде млад играч, който евентуално да бъде развит и в бъдеще продаден. На този етап без реална алтернатива са Живко Миланов и Иван Горанов. Търси се краен бранител, който да може да играе еднакво добре отляво и отдясно. 

Заместник на продадения в ОАЕ Давиде Мариани на този етап може и да не дойде. Хубчев реши да даде шанс на Фелипе Нашименто, който може да играе в центъра на терена, както и зад нападателя. 

Снимка 434715

Източник: LAP.bg

Шефовете на Левски са обявили пред наставника, че желанието им е в отбора да се налагат повече българи. Изключение за евентуален трансфер може да се направи с Тодор Неделев и Кристиан Димитров от Ботев (Пловдив).

Клубът все още се намира в тежко финансово състояние. Босовете вече отпуснаха сериозна сума за нови попълнения, а в същото време погасяват и дълговете, натрупани през години.

До момента столичани се подсилиха с Милан Миятович, Янис Каргас, Франко Мазурек, Дени Алар, Здравко Димитров, Асен Чандъров, Найджъл Робърта и Насиру Мохамед.

Живко Миланов: В Левски винаги е имало стрес и напрежение

Живко Миланов: В Левски винаги е имало стрес и напрежение

"В този момент е важно да се върви крачка по крачка"