Изпълнителният директор в Левски Красимир Иванов повдигна завесата около ситуацията в клуба, що се отнася до трансферите на футболисти и привличането на спортен директор.

"Роси е поставил изискванията си за типа на новите играчи. През клуба са минали стотици кандидатури, но се стремим да вземем тези, които ще са ни най-полезни и финансовата част ще ни устройва. Говорим за още двама нови, останалото ще го запазя в тайна. Колкото до спортен директор - търсим го още от април-май. Този процес продължава, но не го чакаме за привличането на новите играчи, защото е невъзможно. Скоро започват официалните мачове. Надявам се през лятото да се справим с тази задача. Не е от значение дали ще е българин или не, важното е да е правилният човек. За Вутов сме в разговори с Удинезе и се надявам до няколко дни те да приключат. За Панайотов ми беше мъчно, че си тръгна, но така преценихме", заяви Иванов.

"Жребият в Лига Европа беше милостив на пръв поглед, но от друга гледна точка малките отбори предразполагат към отпускане, което се надяваме да не се получи. Смятам, че предимство за новия сезон е това, че запазихме отбора си и треньора. На този етап нямаме намерение да се разделяме с футболисти", допълни шефът на "Герена".

Още двама нови в Левски до дни

Още двама нови в Левски до дни

Делио Роси чака защитник и нападател