Пазарлъците между Левски и елитния турски Коняспор за правата на Андриан Краев продължават. "Сините" се опитват на всяка цена да продадат халфа, защото в противен случай ще го изпуснат без пари през лятото. Тогава договорът на национала изтича, а той нееднократно отказа да го удължи. Турците, които са закъсали и са едва на 17-о място в класирането, дават 250 хиляди евро. От "Герена" обаче искат малко повече, както и 10 процента от евентуален бъдещ трансфер.

Подобна е и ситуацията с французина Жереми Петрис. Десният бек е в полезрението на три тима от родината си. И за него, и за Краев ще е по-добре да си намерят отбори, защото ръководството на Левски вече е взело решение на двамата да не се разчита през пролетния полусезон. Те няма да тръгнат с тима на подготвителен лагер в Турция. "Сините" потеглят за югоизточната ни съседка в неделя. Те ще бъдат оставени в София, където ще се готвят с дублиращия отбор, пише "Тема спорт". Но също няма да играят в спаринги. И това ще продължи до края на май, когато приключва кампанията. Така че те ще трябва да избират - или да приемат офертите, които Левски ще получи за тях, или да тренират за здраве половин година, а след това да си връщат игровата практика в бъдещите си клубове.

На "Герена" сбъркаха сериозно, когато не ги продадоха през лятото. Сега и двете страни са в ситуация, от която никой няма сериозна изгода.

Списъкът със "замразените" в Левски е дълъг

Списъкът със "замразените" в Левски е дълъг

Това е редовна практика в клуба