Сдружението "Левски на левскарите" преведе 80 000 лева на Левски, които са били за "ключово и неотложно" плащане към НАП. За това разкриха от сдружението в социалните мрежи.

Левски излиза с цветовете на украинското знаме срещу руски отбори?

Левски излиза с цветовете на украинското знаме срещу руски отбори?

Причината е надигналото се недоволство от страна на фенове

Ето цялото съобщение:

"Скъпи левскари,

След проведени разговори с ръководството на ПФК Левски, Управителният съвет на Сдружението взе решение да преведе сумата от 80 000 лева на Клуба, която той нямаше възможност да обезпечи в толкова кратък срок, за погасяването на ключово и неотложно плащане към НАП. Всеки момент очакваме от Левски информация за успешно направения превод.

Добруджа привлече защитник на Левски

Добруджа привлече защитник на Левски

Бранителят не получаваше игрово време на "Герена" и бе част от втория тим на "сините".

Така за втори път Сдружението предоставя жизненоважна финансова помощ на Левски, след безвъзмездното дарение от 100 000 лева на 20 юни 2022. С това свое действие за пореден път доказахме, че сме надежден партньор, на който Клубът може да се опре в критични моменти.

И през 2022 феновете се проявихме като най-ценния капитал за Левски - финансов и човешки - с участието си в множеството кампании подети от Клуба.

Участието в Сдружението е нещо повече. Това е дългосрочен ангажимент с поемане на отговорност за акумулиране на ресурс, който може да се използва в ключови моменти като настоящия. Използваме случая да благодарим на всички 1183 сини привърженици, които вече са част от Сдружението и да призовем всеки левскар да се присъедини към нас, за да бъде помощта ни още по-осезаема.

Само Левски!".

Адел Таарабт ще тормози отбраната на Левски в четвъртък

Адел Таарабт ще тормози отбраната на Левски в четвъртък

Ал Насър приема "сините" на своя собствен стадион