Сърджан Лукин, който напусна Левски преди края на сезона, със сигурност скоро няма да бъде забравен от ръководителите и феновете в Подуяне.

Футболистът впечатли всички с уникален жест, като остави на клуба 15 000 евро, информира Sportal.bg. Той се отказа доброволно от заплатата си за юни, след като стана ясно, че няма да играе повече за клуба.

Бранителят бе изваден от групата за последните мачове, след като не се разбра с ръководството за нов контракт.

Сърджан Лукин на тръгване: Ако не беше Николай Митов - спирах с футбола!

Сърджан Лукин на тръгване: Ако не беше Николай Митов - спирах с футбола!

"Радвам се, че бях част от отбора, юношите са добри", заяви румънският защитник

Преди визитата на Дунав (Русе) той направи последна тренировка, сбогува се със своите съотборници и подписа разтрогването на своя контракт. 31-годишният футболист, който обяви, че ако не е бил Николай Митов, най-вероятно е щял да прекрати своята кариера, напусна в отлично настроение, като пожела скоро Левски да стане шампион и сподели, че винаги ще има отлични спомени от 26-кратните шампиони на България.

Лукин не скри, че най-хубавият спомен от престоя му на "Георги Аспарухов" е победата с 2:1 над ЦСКА в дебюта на Митов, който го върна в титулярния състав.

След 4 години Левски и Николай Митов отново подчиниха ЦСКА - 2:1!

След 4 години Левски и Николай Митов отново подчиниха ЦСКА - 2:1!

Драма до самия край на националния стадион

Румънецът пристигна при "сините" през януари 2016 година, като изигра общо 23 мача за клуба, а всичките те бяха за първенство.

Бившият играч на Ботев (Пловдив) помоли "сините" да разтрогнат своите взаимоотношения, за да може да си почине няколко седмици, след което да се присъедини към новия си клуб. Той има предложения от Кипър и Азия, но не е изключено да се върне в Румъния.