След като днес се появиха информации, че Левски може да продаде за добра сума своя нападател Ривалдиньо, в медийното пространство се заговори за още един "син" изходящ трансфер.

Левски иска 450 хиляди евро за Ривалдиньо

Левски иска 450 хиляди евро за Ривалдиньо

През пролетта той игра като преотстъпен във Виторул Констанца

Според румънската медия ziarulevenimentul.ro Политехника Яш иска да задържи Филипе Нашименто в състава си, позовавайки се на думите на изпълнителния директор на клуба Адриан Амбрози.

"Искаме много да задържим Филипе, но това може и да не се случи. Започнах разговори с него да остане. Той обаче ми съобщи, че първо трябва да е наясно с позицията на Левски за бъдещето му. Той продължава да има договор с българите за още един сезон, а клубът му плаща заплатата в размер на 15 хиляди евро", каза Амбрози.

Припомняме, че Нашименто пристигна в Левски преди повече от година, но след като не попадаше в плановете на един от предишните треньори - Славиша Стоянович, беше пратен да играе под наем в румънския шампионат.

Твърди се обаче, че Филипе може и да съживи кариерата си в Левски. Всичко зависи от новия наставник Петър Хубчев, който вече е дал дума, че ще даде шанс за доказване на всички налични футболисти в столичния гранд.

Славиша Стоянович: Нека се върнат славните дни, когато Левски беше над всички

Славиша Стоянович: Нека се върнат славните дни, когато Левски беше над всички

Пожелание от бившия треньор на "сините"