Спекулациите около бъдещето на Андриан Краев не спират. Стана ясно, че руският Ростов не е отправил официална оферта за халфа. Това разкри агентът на национала Джон Ингълс. През есента 25-годишният футболист подписа договор с мениджърската агенция "Рогон", в която работи бившият футболист на сините.

"Що се отнася до Ростов, то пряк контакт не е имало. Официални преговори не са се провели. Имаше комуникация само с агентите, работещи от името на Ростов", заяви шотландецът пред руския "РБ Спорт".

Мъри: Левски може да тръгне, ако се казва по-често истината и се постави всички открито

Мъри: Левски може да тръгне, ако се казва по-често истината и се постави всички открито

Ето какво каза

В сряда се появиха различни информации за неосъществения трансфер, като не стана ясно кой точно носи вината. Въпреки изказването на Ингълс в Русия съобщиха, че вина за провалената сделка носят именно от мениджърската агенция.

"Ростов реши да направи предложение за капитана на Левски Андриан Краев за 300 000 евро, но сделката се провали поради неадекватни изисквания от страна на неговия агент по отношение на комисионните и условията на договора. Трансферната кампания на Ростов е завършена", се казва в публикация на RPL Sky в една социалните мрежи.

Краев беше отстранен от първия отбор на сините, след като не желаеше да поднови договора си, като на негово място Левски привлече Карлос Охене от Хебър. По всичко изглежда, че халфът ще остане да тренира на "Герена" с втория отбор и през лятото ще си тръгне като свободен агент. Вчера халфът бе на "Герена", но си тръгна малко след началото на тренировката на първия отбор. През миналата зима тогавашният изпълнителен директор Ивайло Ивков показа оферта от Фехервар за халфа, която бе на стойност 600 000 евро, но тогава тя бе отхвърлена и националът остана на "Герена". Такава имаше и преди месеци, но пак не се стигна до преминаването на Краев в Унгария.