Роман Прохазка говори пред колегите от "Спортал" относно предстоящия финал за Купата на България между ЦСКА и Левски. Ето какво сподели бившият халф на "сините":

"За мен спечелената със Спартак (Търнава) Купа на Словакия значи наистина много. Радвам се на този успех. Това е първият път, в който спечелих трофей и наистина много се радвам. Оценявам сезона като много добър. Спечелихме Купата, а в момента сме на трето място.

Вярвам, че Левски ще спечели във финала. Ще им стискам палци и вярвам, че в сезона, в който аз спечелих Купата, същото ще се случи и на Левски.

Разбира се, че следя какво се случва. Най-вече резултатите и всички интервюта, защото нямам много време да гледам мачовете. Радвам се, че в момента Левски е в много добра форма. Това е най-важното преди финала. В момента играят много добри чужденци в Левски. В отбора винаги трябва да играят само добри чужденци.

Вярвам, че Левски ще бие. Няма значение по какъв начин и какъв ще бъде резултатът. Ще се радвам, ако отборът победи. Само Левски!".

Левски с последно зареждане на екипи „Левски е вечен”

Левски с последно зареждане на екипи „Левски е вечен”

Цената на артикулите е по 99 лв за брой, а персонализирането с номер и име оскъпява с още 20 лв