Новото попълнение на Левски - Ривалдиньо, засипа с критики бившия си треньор в Динамо (Букурещ) Василе Мириуца, който не разчиташе много на бразилеца. Пред колегите от fanatik.ro Ривалдиньо обясни и защо не е бил долюбван от специалиста.

"Не ми беше трудно да напусна Динамо, защото повече не исках да играя в отбора заради треньора. Динамо не разполага с нужното, за да ми помогне. Предполагам, че всичко започна от това, че отказах да бъда продаден в Турция, а другата причина е, че треньорът на обича чужденци. Признавам си, че и аз не исках да работя с него. Мириуца не ме харесва, защото не говоря румънски, германски и френски като останалите офанзивни играчи. И все пак изиграх много мачове, че дори и когато бях контузен", коментира Ривалдиньо.

"Случи се два пъти да изиграя силни мачове и да вкарам, а след това той ме оставяше на пейката. Това бяха срещите с Крайова и Конкордия. Играчът, който не получава доверие от треньора, не може да даде нещо на своя клуб. Той не разбира от футбол! Можете ли да ми кажете кой точно нападател е вкарал повече от мен през този сезон? Аз ще ви кажа. Никой!", добави бразилецът, след като преди дни Мириуца нападна футболиста.

Ривалдиньо: Баща ми ме посъветва да избера Левски (ВИДЕО)

Ривалдиньо: Баща ми ме посъветва да избера Левски (ВИДЕО)

"Ще играя за най-големия клуб в България"