Ръководството на Левски ще предложи нов договор на централния защитник Давид Яблонски. Вече се появиха информации, че "сините" могат да се разделят с чеха през лятото, но това няма да се случи.

Шефовете вече работят по това защитникът да преподпише контракта си. Настоящото споразумение между двете страни изтича след една година.

Време беше!

Време беше!

Левски най-сетне е едно цяло, а това е гаранция за бъдещи успехи

"Очевидно бихме искали да задържим Яблонски. В лицето на него и Ейолфсон имаме много силна двойка централни защитници. Не крием амбиции да играем в европейските клубни турнири, а за там ще ни трябва качество", заяви по темата изпълнителният-директор на клуба Красимир Иванов.

През лятото Левски ще се раздели с румънския халф Нелуц Рошу. Той бе взет преди началото на сезона за 100 хиляди евро от Виторул. Полузащитникът обаче не се вписва в концепцията на Делио Роси - има само 6 мача - 4 за първенство и 2 за купата.

Ривалдиньо ще бъде готов за финала срещу Славия

Ривалдиньо ще бъде готов за финала срещу Славия

Заради нея е изиграл едва 4 мача със "синята" фланелка"

Левски трябва да реши въпроса с играещите като преотстъпени Афонсо Фигейредо, Кали Тиам и Антонио Вутов. С изтичащи договори пък са Роман Прохазка и Васил Панайотов. Сините са предложили 3-годишно споразумение на вратаря на юношеския национален отбор Георги Шейтанов. От клуба следят и централен нападател, който играе в италианската Серия "Б".