Съпругата на собственика на Левски - Илиана Раева, отново коментира темата относно състоянието на отбора.

Според нея "синия" клуб няма да фалира и в най-скоро време отново ще тръгне по пътя към успехите. Изтъкна още, че Сираков е заварил клуба в най-тежкото състояние в цялата му история.

"Футболът е пиперлива тема в България. Обичам футбола и искам да се върна, когато стадионите бяха пълни, всички с нетърпение очаквахме и обсъждахме кой ще играе. Много е тъжно сега, да се надяваме да се промени и да тръгне в друга посока", Раева заяви в ефира на NOVA.

Наско Сираков: Лицензът на Левски е застрашен, но водим заключителни разговори с мощен инвеститор

Наско Сираков: Лицензът на Левски е застрашен, но водим заключителни разговори с мощен инвеститор

"Големият проблем са натрупаните стари задължения"

"Истината е, че състоянието в Левски е много тежко, но не трябва да се забравя защо е така. То е така още преди Наско да дойде в тима. Той наследи един клуб с нереално големи задължения и вярвам, че е единственият вариант. Сигурен съм, че Левски няма да фалира и съм убедена, че много скоро Левски ще се изправи, да стигне до мястото, което му се полага - при най-добрите. Да се възстанови от този ужас и шок и да гледа спокойно към Европа и европейските турнири. Господ избира своите любимци за най-тежките каузи."

"Животите и на двама ни вървят в една посока в спорта. И аз започнах да се занимавам с художествена гимнастика в труден момент. Щастлива съм с това, което направих. Мисля, че при Наско съдбата е същата. Той винаги се е появявал се в Левски, когато има проблеми. Сега, когато е собственик и е начело, той е в най-жестокото си положение в историята, откакто съществува. Този филм сме го играли, макар че сега е по-тежко. Вярвам обаче, че отново, за пореден път, ще има успешен край".

Емил Спасов пред ТОПСПОРТ: Някой си прави страшен майтап с Левски, Насиру взима толкова, колкото Сираков за 15 години

Емил Спасов пред ТОПСПОРТ: Някой си прави страшен майтап с Левски, Насиру взима толкова, колкото Сираков за 15 години

"Вариантът "В" група е съвсем реален"

"Аз съм човекът, който обединява, носи топлината и любовта в семейството. Всички женски нещо, които трябва да прави една жена в семейството. На всички пожелавам да бъдат добри, да носят много любов в сърцата си, защото любовта и добротата ще спасят света ни", завърши Раева.