Звездата на Левски Уелтън скоро ще поднови тренировки. Очаква се най-късно до петък той да хвърли патерицата и да свали ботуша, с който бе обездвижен, след като Виктор Попов го контузи в двубоя срещу Черно море, завършил с победа за "сините".

Треньорът на Левски е готов да рискува здравето на Уелтън

Треньорът на Левски е готов да рискува здравето на Уелтън

Но да форсира завръщането му в игра

Прегледите показаха, че Уелтън има разкъсани връзки на глезена и ще пропусне двубоите преди паузата за националните отбори, която идва след следващия кръг в efbet Лига. Уелтън, който вчера надъха съотборниците си за победа над ФК ЦСКА 1948, ще започне леки тренировки, а след това ще се опита да си върне формата по време на прекъсването на първенството. Според запознати той обаче ще пропусне и гостуването на Дунав в турнира за Sesame Купа на България, с което "сините" ще подновят мачовете, пише "Мач Телеграф".

Уелтън проведе вчера дълъг разговор с Даниел Боримиров, който спази традицията шефовете да присъстват на последните тренировки преди двубоите. Иначе бразилецът е доста активен в социалните мрежи, където се обяснява в любов на съпругата си, с която си подариха романтична вечеря.

Както е известно, до този момент Левски не успя да спечели нито един от мачовете, в които той отсъстваше.