Преди дни от Левски обявиха, че ще издигнат специална видео стена пред Сектор "А" на "Герена" за мача с Ружомберок, за да може фенове да гледат мача. В крайна сметка това няма да се случи. 

Ето какво написаха от Левски в сайта си сега:

"Уважаеми левскари,

Бихме искали да Ви информираме, че видео стена пред сектор "А" на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" за мача "Левски" - "Ружомберок" от първия предварителен кръг на "Лига Европа" няма да бъде изградена. Срещата е на 18 юли, четвъртък, от 19:30 часа и в нея изтърпяваме наказание от УЕФА с лишаване от публика заради инцидентите от миналата година в мача с "Вадуц" (Литхенщайн).

По препоръка на делегата на УЕФА в мача с "Ружомберок" (Слвк), както и във връзка с повдигнатото срещу клуба ново обвинение от Дисциплинарната комисия на УЕФА по чл. 14 от Дисциплинарния правилник на европейската клубна централа заради издигнат флаг със забранен символ в първата среща с "Ружомберок" преди седмица, ръководството на ПФК "Левски" преценява, че рискът от пореден инцидент, който да донесе допълнителни тежки наказания на клуба в евротурнирите, е твърде голям и по тази причина отменя предвиденото събитие.

Извиняваме се на всички привърженици за причиненото неудобство и Ви призоваваме още веднъж да се въздържате от агресия и прояви на расизъм и ксенофобия, тъй като при следващ инцидент наказанията срещу клуба ще бъдат жестоки.

САМО ЛЕВСКИ!".

От Етър преди мача с Левски: Призоваваме публиката към европейско поведение

От Етър преди мача с Левски: Призоваваме публиката към европейско поведение

"Нека видим подкрепа на отборите с позволени средства"