На "Герена" доста неща се променят, но едно си остава константна величина - неумението да се продават играчи, пише "Мач Телеграф". Това се показва и сега, когато "сините" имат най-сериозна нужда от свежи пари.

Турски вестник: Галатасарай има споразумение с Левски за Станислав Иванов

Турски вестник: Галатасарай има споразумение с Левски за Станислав Иванов

Играчът продължава да тренира наравно с останалите

Левски не успя да направи нито един звучен трансфер след историческия си пробив при Станимир Стоилов в Европа, който стартира с марша за Купата на УЕФА и продължи с историческото влизане в Шампионската лига.

Станислав Ангелов си тръгна през задната врата и на "Герена" не взеха нищо от него от Енерги (Котбус). Елин Топузаков, Димитър Телкийски, Седрик Бардон и Игор Томашевич бяха харизани в Израел, а Йовов - в Кипър. Емил Ангелов пък пое в посока Литекс от Ловеч. Единствено Валери Домовчийски бе продаден добре в Германия, където го взе Херта. Преди това обаче не успя да хване окото на мениджърите на Блекбърн.

Михайлов може да напусне Левски най-рано през зимата

Михайлов може да напусне Левски най-рано през зимата

Ники е несменяем титуляр

В следващите години "сините" продължиха да изпускат момента и да продават играчите, когато към тях има най-голям интерес. Таланти като Божидар Краев, Антонио Вутов и Николай Димитров бяха предлагани къде ли не. Краев и Хичо дори ходиха в големи отбори. Първият в Юве, а Димитров в Арсенал, но и това не помогна, за да си осигурят договор с някой от европейските грандове.

"Сините" се разминаха и с очакваните милиони за Гара Дембеле, а Удинезе си осигури срещу доста по-скромна сума от очакваното Вутов.

Африканските медии: Насиру се изстреля до Луната!

"Насиру се изстреля до Луната!"

Играчът има доста интересна статистика

Да не говорим, че през последните години "сините" изпуснаха куп играчи, които си тръгнаха без пари - Жорди Гомес, Габриел Обертан, Роман Прохазка и Давид Яблонски.

Сега към тази бройка трябва да прибавим и Холмар Ейолфсон, добавя вестникът.