Президентът на Марек Цветан Видински коментира очакванията си преди 1/16-финалната среща от турнира за Купата на България срещу Левски.

Ето какво заяви босът на дупничани за "Мач Телеграф":

"Не вярвам Левски да ни подцени, защото за тях Купата е доста важна. Със сигурност няма дойдат на "Бончук" с юношите. Имат нов треньор, който със сигурност няма да иска да се изложи. За нас, както казах и преди, най-важни са срещите от първенството, защото целта ни е да се задържим в групата. Със сигурност обаче няма да се изложим и ще се постараем да направим хубав мач. Все пак срещата ще се дава по телевизията. Ще дойдат и много хора по трибуните.

Перлите на Марек са на линия за Левски

Перлите на Марек са на линия за Левски

Марек най-после ще може да използва чуждите си попълнения

"Митко Илиев от оперираните вече тренира. Той обаче няма да е готов за този мач. Надявам се обаче до седмица или две да сме вече в пълен състав."

В същото време стана ясно, че само 3 000 фенове ще могат да гледат двубоя между Марек и Левски на "Бончук". Причината е, че съоръжението е с намален капацитет, след като тям бяха поставени седалки. В миналото стадионът в Дупница е събирал над 18 000 души, които в последствие са паднали на 12 000.

Домакините се надяваха на поне 5000 души, но са били принудени да изпълнят задължителните изисквания на Здравното министерство за провеждането на футболните мачове. Пропуските вече са отпечатани, а Левски е получил 500 от тях. Цената за всички сектори е 7 лева.

От Дупница обявиха, че има сериозен интерес от страна на запалянковците в града към мача. Все пак Левски не е идвал там в турнира за Купата на България от 2003 година насам. За първенство пък "сините" гостуваха на "Бончук" преди 6 години. Родният гранд победи с 6:0 Марек преди финала за Купата на България с Черно море, който в крайна сметка загуби.

Мъри прави промени в състава за мача с Марек

Мъри прави промени в състава за мача с Марек

Вижте какви са те