Представителят на италианската фирма "Macron" за България Георги Георгиев обвини Константин Папазов, че е написал седем неистини в публикацията си във "Фейсбук" на тема екипировката на Левски за сезон 2020/2021 година.

Както е известно, новите собственици Наско Сираков и Тити Папазов прекратиха тригодишния договор с италианците, който беше подписан декември миналата година от старото ръководство на клуба.

"Време е да сложим край на всички спекулации относно прекратения спонсорски договор между Левски и "Macron". През последните седмици бяха тиражирани много неистини и направени неверни внушения. Официално и добронамерено каня г-н Константин Папазов на Live среща тази седмица, за да направим последен прочит на договора между Левски и "Macron". Нека приключи тази срамна и тъжна сага още сега. Ако г-н Папазов наистина държи на прозрачността, честността и има мъжко поведение, то няма да отхвърли тази покана. В публикацията си от събота, той два пъти спомена моето име на фона на седем неистини. Така мога го вържа с един любим рефрен на левскарите: "Седем е добро число, но не и за Тити - 7 неистини в неговото "Фейсбук" изявление от събота", каза Георгиев пред "Спортал".

Наско и Тити говориха с футболистите на Левски

Наско и Тити говориха с футболистите на Левски

В съблекалнята