Председателят на НКП на Левски - Степан Хиндлиян, говори относно случая с ранения полицай Гергана Зашева. Ето какво заяви водачът на организираните "сини" фенове.

"Поднасям най-искрените си човешки извинения, колкото и да звучи идиотски, защото знам какво си мислят много хора в момента. Това, което се случи е отвратително и неприемливо. Нещата, ако продължават по този начин този инцидент ще се повтори", коментира Хиндлиян пред Нова телевизия.

"Ние правим всичко възможно като организация, в комуникация сме с полицията, това не е много добре прието от членове на организацията. Но с тази комуникация инцидентите в София бяха намалени до санитарен минимум. Това е единичен акт. Много е трудно да се каже кой хвърли бомбата в такъв момент, като има емоции на стадиона и много хора", продължи той.

"Какво се случи на стадиона в Благоевград? Там се върви по една селска пътека, осеяна с камъни и през една порта, която е в нищото. Борбата с футболното хулиганство е свързана с голям финансов ресурс, а този ресурс липсва, това е истината", добави шефът на НКП.

МВР предлага: На стадиона срещу лична карта

МВР предлага: На стадиона срещу лична карта

Тази идея ще бъде обсъдена на работна среща