Нападателят на Левски - Ивелин Попов стана част от сдружението "Левски на левскарите", след което застана говори пред клубната телевизия.

"Присъединявам се, защото е много по-добре, когато всичко зависи от много хора, а не от един човек. Хората, които са в това сдружение - клубът е много повече техен отколкото на един човек. Това е пътят и мисля, че с годините това трябва да стане основното да се издържа клубът. Да имаме право на глас, да имаме право да избираме, да гласуваме и нещата да се развиват по начин, на който на всички нас ни се иска.

Няма да има гостуващи фенове на мачовете между Левски и ПАОК

Няма да има гостуващи фенове на мачовете между Левски и ПАОК

След последователни разговори с УЕФА

Левски е първи в това нещо и трябва да направим нещата докрай, за да работят както в чужбина. Знаете, че през годините отборът се държеше от хора, които после по една или друга причина спираха да помагат. Когато феновете са в сдружението всеки един милее, плащат си членския внос и може да задава въпроси и да решава съдбата на любимия си клуб.

Начинът да се върнат феновете е именно тази прозрачност, която вече я има в Левски. Семейството ми и родителите ми също ще станат част от това сдружение, за да може един ден да предадем това и на нашите деца. Това е много хубаво нещо, това е пътят. На всички нас в съблекалнята не виждам нещо да ни пречи да сме пример и част от сдружението.

Аз очаквам максимално много хора, лека-полека, нещата стават. В ДНК-то на Левски никога нищо не става супер лесно, винаги е с много труд, пот, мъка, но се получава и накрая е по-сладко. Това си е ДНК-то на клуба.

Не се плаша от такива неща и тази контузия ще преболея. Разтежение имам отзад в бедрото, надявам се до седмица-две да съм на линия. На терена името не играе. Не мисля, че няма от какво да се страхуваме. ПАОК е абсолютно нормален клуб и мисля, че ще имаме добър резултат.

От нас зависи бъдещето на клуба. Както се казва в една песен и няколко поговорки - любовта се предава от баща на син. Това е пътят", каза Попов.

Станимир Стоилов: Днес имаше положителна промяна

Станимир Стоилов: Днес имаше положителна промяна

Дано да продължим да работим в този стил, споделя Мъри