Полузащитникът на Левски - Ивелин Попов коментира загубата с 0:2 от ЦСКА. Той се надява "сините" да играят много по-добре в предстоящия бараж за Европа срещу Арда.

"Мисля, че не можахме да наложим нашия стил с висока преса. Бяхме според мен доста припрени в действията си. Когато второто полувреме излязохме малко по-високо, нещо се случи и допуснахме втори гол.

Пламен Андреев според мен не е виновен за головете. Абсолютно целият отбор е. Не може да ни вкарват от тъч. Постройката на целия отбор в защита не беше на ниво. Андреев е юноша на Левски, наше момче и мен са ме учили, когато някой е паднал, да му подаваме игра. Некомпетентни мнение е, че Пламен Андреев е виновен за головете. Той е на 18 години, пред него има поне още 20 години футбол на високо ниво. Горе главата и само напред.

Аз лично се надявам срещу Арда да изглеждаме доста по-различно. За мен четвъртото място на Левски не му приляга. Ще направим всичко възможно да спечелим баража за Европа и да влязат свежи средства в касата. Искам специално да поздравя нашите фенове, които милеят за клуба, вижда се и ние трябва да им благодарим.

Аз мисля, че днес по коментарните студия ще има коментари за Андреев. Да вникнат малко. В България който вкара гол, се вдига до небесата. Той игра 30 мача, не забравяйте.

Наистина днес нищо не се получи. Второто полувреме започнахме по-спокойно, но след това нещо се пречупи. С баража не се прави по този начин. Арда да казва, че футболистите им изтичат договорите. Трябва да се знае предварително, да имаш цели. Сега, за да се спести половин заплата, им правят до 10 юни договорите. Не е наша вината. Всеки се надява на нещо, всеки се бори. Трябва да си направиш плана от началото на сезона. Планове по 2-3 години напред се правят в чужбина.

Когато почнат наистина по-компетентни хора да се занимават с тези неща, ще се получат нещата. Винаги мога да дам съвет. Бил съм отбори с бюджети от по 120 милиона евро. Мога на всеки един отбор да ви кажа стратегия. Тук е малко по-различно", каза още футболистът на Левски.

Топузаков: В седмица с три важни мача няма как да не направим ротации - не сме европейски гранд

Топузаков: В седмица с три важни мача няма как да не направим ротации - не сме европейски гранд

"Не съм очаквал такъв срив в отбраната"