Полският Видзев Лодз не се е отказал от привличането на Андриан Краев. Клубът е зациклил със селекцията си, като до момента в тима бе взет само един нов - вратарят Иван Крайчирик. Местните медии пишат, че отборът иска да се подсили още с десен бек и дефанзивен халф, а едно от спряганите имена продължава да е на българския национал.

Шефовете на Видзев ще пътуват до лагера на тима в Анталия, където се очаква да донесат добри новини. В неделя пък в Белек се очакват тези на сините Наско Сираков и Даниел Боримиров, като не е изключено да има разговори между двете страни.

На "Герена" отхвърлиха оферта за Андриан Краев

На "Герена" отхвърлиха оферта за Андриан Краев

От унгарския Фехервар

Наскоро ръководството на Левски отново е отхвърлило оферта от унгарския Фехервар за Андриан Краев. Маджарите са поискали да привлекат национала под наем до края на сезона, като са посочили, че ще му плащат заплатата до изтичането на договора му със сините.

На "Герена" са били категорични, че няма как да се съгласят на такава сделка, и държат да продадат играча поне за 400 000 лева, като нямат намерение да свалят сумата. В момента Краев се готви с дублиращия отбор. Той бе натирен от ръководството, защото не иска да поднови контракта си с клуба, и през лятото може да напусне като свободен агент, пише "Тема Спорт".