Капитанът на Левски Пламен Андреев благодари на феновете, които го подкрепиха на клубния сайт и му връчиха първата награда "Palms Bet Играч на феновете".

Юношата на "сините" бе над всички при нулевото равенство с ЦСКА 1948 в дебютното издание на играта, като събра 239 гласа от общо 553 дали вота си.

Младият вратар призова привържениците на Левски покажат, че Варна е "синя" при предстоящите две гостувания на тима в морската ни столица. На 2 ноември Левски гостуват на Черно море, а в неделя - на Спартак.

"Благодаря на феновете от сърце. Скандират ми името. Усещането е невероятно. Щеше за бъде още по-хубаво, ако бяхме били, но малшансът ни сполетя. Тежко е, гадно е, но затова сме футболисти на Левски да се изправяме след такива мачове и да ставаме по-силни. Сега се реванширах за предишния мач, в който понесох критики. Станимир Стоилов ми казва да съм спокоен и уверен и няма какво да стане, ако мисля през целия мач. Предизвиквам нашите фенове да напълнят секторите в мачовете с Черно море и Спартак и да покажат, че Варна е "синя", каза вратарят пред клубната телевизия.

Левски отново скача срещу съдиите

Левски отново скача срещу съдиите

Очаква се "сините" да публикуват писмо до Съдийската комисия днес