Капитанът на Левски Пламен Андреев коментира актуални теми около отбора и сподели любопитни подробности около атмосферата в отбора. 

Пламен Андреев с първа повиквателна за младежкия национален отбор

Пламен Андреев с първа повиквателна за младежкия национален отбор

Ето всички избраници на Александър Димитров

"За пръв път тази ще срещна Лудогорец за първенството. Мисля, че ще се раздадем докрай, ще излезем да спечелим и двата мача. Дано така се случи. Не мисля, че заслужавахме толкова дълга серия без победа. Има леко напрежение, което е нормално, предвид формата. Доста назад сме зад лидерите, но с 5-6 победи защо да не се върнем.

Онзи ден Станимир Стоилов игра като нападател на тренировката и ми вкара два гола. Трябва да победим Лудогорец, за да продължим защитата на трофея. Постижимо е и двата мача да спечелим. Иска се от нас амбиция и себераздаване докрай.

Николай Михайлов е разтегнал връзка. Ще отсъства около две седмици. Пожелавам му бързо възстановяване. Лично аз се чувствам добре, колективът също. По-опитните постоянно ми помагат. Обичам да нося отговорност и не е проблем да бъда капитан на Левски. Припомням си често финала за Купата и как вдигам трофея. Това бе първата купа в кариерата ми и е незабравим момент.

Трябва повече да работя върху играта с крака. Имам самочувствие, не е в повече, но го имам на терена. Извън него съм по-скромен човек. Моят любим вратар е Мануел Нойер. Дори и на 36 години прави невероятни спасявания. Симпатизирам на Германия на Мондиала в Катар именно заради Нойер", сподели Андреев в "Домът на футбола".